Warning: Use of undefined constant WPLANG - assumed 'WPLANG' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/4/8/a/karinlinden.se/httpd.www/wp-content/plugins/LayerSlider/classes/class.km.autoupdate.v3.php on line 73 Karin Lindén | Samtalsterapi

Samtalsterapi

Parsamtal

Att få relationer att fungera och utvecklas är inte alltid så lätt. Framförallt när kommunikationen låst sig. Med hjälp av en tredje part kan det vara lättare att förklara vad man känner, även lättare att lyssna och förstå den andre ur ett annat perspektiv. Få stöd i att uttrycka känslor och behov på ett ärligt sätt. För att kunna det kanske man behöva nya verktyg och strategier för att komma vidare, hitta tillbaka till varandra, eller kanske separera på ett så bra sätt som möjligt.

Samtalsterapi – utvecklingssamtal

Att ta hand om sig själv är viktigt, men inte alltid så enkelt. Det är inte så ovanligt att vara fångad av energikrävande destruktiva tankemönster och ältande. Då kan man behöva någon som lyssnar och som kan hjälpa till att sortera känslor och behov och hitta verktyg för att nå ökad livskvalitet.Du får hjälp att sätta ord på dina känslor, negativa som positiva, hjälp till insikt och medvetenhet om dina egna resurser och möjligheter.Därefter får du övningar, metoder och strategier för att stärka dina möjligheter att känna dig säkrare och tryggare med dig själv.

Livsorienterande samtal

Ibland kan vi uppleva att vi tappat fokus och riktning i livet. Då kan det kännas bra att få stöd och hjälp att ”komma upp på banan igen”. Med hjälp av ett professionellt bollplank återta kommandot och med hjälp av lösningsfokuserat förhållningssätt titta på möjligheter och lösningar, delmål och mål.

Krissamtal – stödsamtal

Olika sorters kriser är en naturlig del av livet där vi ibland kan behöva professionellt samtalsstöd under en begränsad period. Stödsamtalens syfte är att du skall kunna prata om en svår händelse, något som har skakat om dig och din vardag. Kanske en sjukdom, en skilsmässa, ett dödsfall, en förlust av arbete, familjeproblem, eller en olycka. Stödsamtalen är till för att hjälpa dig att bearbeta dina känslor och tankar kring händelsen.

Vill du boka samtalsterapi?

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så hör jag av mig. (du binder inte dig på någonting genom att fylla i formuläret). Det går också bra att bara ringa mig, eller ge mig ditt telefonnummer så ringer jag upp dig!