Warning: Use of undefined constant WPLANG - assumed 'WPLANG' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/4/8/a/karinlinden.se/httpd.www/wp-content/plugins/LayerSlider/classes/class.km.autoupdate.v3.php on line 73 Karin Lindén | Om mig

Om mig

Välkommen, här kan du läsa mer om mig

Jag är utbildad pedagog (-74) och har många års erfarenhet av ledarskap, ledarutveckling, vägledning, utbildning och fortbildning. Är också utbildad Samtalsterapeut och startade mitt företag 2003.

Jag har erfarenhet att möta människor i kris och människor i utveckling, där min roll är att coacha till självinsikt och självhjälp. Jag har förmåga att skapa trygghet i nuet. För mig är det viktigt att ge hjälp till självhjälp, att få andra att se sina förmågor, hitta sina möjligheter och sina egna lösningar.

Med hjälp av lösningsfokuserade strategier och verktyg vägleder jag arbetslag och individer att sätta tydliga mål, lyfta fram outnyttjade styrkor och kompetenser samt utveckla och stärka samarbetsförmågan i syfte att öka motivationen. Är trivselfaktorn hög är personalen friskare och uppvisar större initiativrikedom och kreativitet.

Med stöd av olika kommunikationsmodeller ger jag hjälp till självhjälp att hantera konflikter och samarbetshinder på ett konstruktivt sätt.

De teorier jag använder är baserad på den senaste forskningen inom psykologi och social teori.

Du når mig på:

tel: 0703-23 83 78
mail: info@karinlinden.se
adress: Trädgårdsgatan 10, Eskilstuna