Warning: Use of undefined constant WPLANG - assumed 'WPLANG' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/4/8/a/karinlinden.se/httpd.www/wp-content/plugins/LayerSlider/classes/class.km.autoupdate.v3.php on line 73 Karin Lindén | Kurs i Empatisk kommunikation

Kurs i Empatisk kommunikation

”Om vi inte blir den förändring vi vill se i världen kommer ingen förädring någonsin att äga rum”.

”Jag har blivit stärkt i min självkänsla, vågar bejaka mig själv och vara ärlig det jag känner och behöver.” – Monica Andersson

Kurs i Empatisk kommunikation bygger på NVC – ett språk för livet.

Nonviolent Communication (NVC) kan beskrivas som ett språk med medkänsla. Det är ett verktyg för positiv social förändring och konflikthantering – och ett sätt att leva.

Det handlar inte om att kompromissa utan att ha en respektfull kontakt, med omsorg om båda parter, i en konflikt. När båda sidor litar på att deras behov och värderingar kommer att mötas med respekt, uppstår en genuin önskan om samarbete. NVC är en process som uppmärksammar och tar hänsyn till allas behov, en förutsättning för att skapa samarbete och för att kunna hantera även de svåraste konflikter.

NVC ger oss verktyg och medvetenhet att förstå vad som får oss att reagera. Det ger oss möjligheten att ta ansvar för våra reaktioner, att fördjupa kontakten med oss och andra. Genom det kan vi förändra våra vanemässiga beteenden. Dessutom innebär NVC en radikal förändring i hur vi förhåller oss till livet. NVC är byggt på ett grundläggande antagande:

Drivkraften bakom alla människors handlingar är försök att tillgodose behov och när dessa behov är hörda och bekräftade möjliggörs en gemensam grund för kontakt och samarbete.

Jag skräddarsyr kursdag, kursdagar efter Ert/Ditt behov

Vill du gå KURS I EMPATISK KOMMUNIKATION?

Kontakta mig nedan så berättar jag mer.